Bezár

Üdvözöllek az otthoni malmok, pelyhesítők, és a különleges tönkölybúza honlapján!

Szeretettel üdvözöllek, ez a honlap abban segít hogyan tudj valóban friss lisztet, friss kenyeret valóban jó minőségű búzából előállítani. Gondolom te is észrevetted már, hogy a bolti liszt és bolti kenyér nem mindig olyan jó. Ma már beszerezhetőek, kis otthoni praktikus házi malmok. Igazán szép fából készült készülékek elérhető áron és elférnek egy városi konyha pultján is. Mindenkinek saját malma lehet amivel olyan friss lisztet adhat családjának amiről álmodott. Nem tudom te hogy vagy vele, de én a legfrissebb élelmiszert szeretem, és választom. A jó malomhoz igazán jó gabona is kell, ebben is segít a honlap. Megkeressük és elérhetővé tesszük az igazán jó minőségű tönkölybúzát.

Szeretettel: Gyurkó Zsolt

Üdvözöllek
Spirit.hu
Spirit.hu lapcsalád
Tételek # 
# Webhely Találatok
1   Link   Spirit.hu
Tudatosan, természetesen, egészségesen
4842
2   Link   Ionizator.hu
Az egyedülálló, ionizált víz mára mindenki számára hozzáférhető Magyarországon is. Saját berendezéssel otthonában. Kitűnő energia utámpótlás és méregtelenítő. Sokszoros oxigén tartalom, vitaminokkal felérő erős antioxidáns hatás, lúgosítás. Japán orvosok (pl. Dr. H. Hayashi, M.D. és Dr. M Kawamura, M.D) szerint egy sor betegség megelőzhető és kezelhető általa. Cukorbetegség, magas vérnyomás, elsavasodás és még hosszú a sor. Ráadásul fiatalító hatású lehet. Annyi pozitív tulajdonsága van, hogy nem is lehet egyszerre elmondani. Ezért készült ez a honlap. Az ázsiai országokban milliók fogyasztják és több évtizedes orvosi, mérnöki, kémiai kutatáson van túl. Japán klinikai kutatások és a hétköznapi emberek tömege bizonyítja kivételes tulajdonságait.
4648
3   Link   Chanson VS-70 vízionizátor készülék
7 elektródás pult alá szerelhető csúcskészülék
4398
4   Link   Chanson VS-50 vízionizátor készülék
5 elektródás pult alá szerelhető vízionizátor készülék
4200
5   Link   Chanson Miracle vízionizátor készülék
7 elektródás pultra vagy falra szerelhető csúcskészülék
4363
6   Link   Chanson Violet vízionizátor készülék
5 elektródás pultra vagy falra szerelhető vízionizátor készülék
4228
7   Link   Chanson Eden vízionizátor készülék
3 elektródás pultra vagy falra szerelhető vízionizátor készülék
4325
8   Link   Jupiter Venus vízionizátor készülék
5 elektródás pultra vagy falra szerelhető vízionizátor készülék
4145
9   Link   BIOPOL többcélú harmonizáló készülék
A víz, a levegő, a föld harmonizálása
4833
10   Link   EM-Bio termékek
Egy japán kutatócsoport, Okinawa-sziget Ryukyu egyetemének mezőgazdasági karán, 20 éves kutatómunka után felfedezett egy olyan mikroorganizmusokból álló keveréket, mely az életünk sok területén komoly segítséget nyújthat. Az EM elnevezés erre az Effektív Mikroorganizmusokból álló keveréket jelenti, melyeket a természetből gyűjtöttek és speciális módon szaporítottak tovább.
4415