Bezár

Üdvözöllek az otthoni malmok, pelyhesítők, és a különleges tönkölybúza honlapján!

Szeretettel üdvözöllek, ez a honlap abban segít hogyan tudj valóban friss lisztet, friss kenyeret valóban jó minőségű búzából előállítani. Gondolom te is észrevetted már, hogy a bolti liszt és bolti kenyér nem mindig olyan jó. Ma már beszerezhetőek, kis otthoni praktikus házi malmok. Igazán szép fából készült készülékek elérhető áron és elférnek egy városi konyha pultján is. Mindenkinek saját malma lehet amivel olyan friss lisztet adhat családjának amiről álmodott. Nem tudom te hogy vagy vele, de én a legfrissebb élelmiszert szeretem, és választom. A jó malomhoz igazán jó gabona is kell, ebben is segít a honlap. Megkeressük és elérhetővé tesszük az igazán jó minőségű tönkölybúzát.

Szeretettel: Gyurkó Zsolt

Üdvözöllek
Spirit.hu
Tönköly Story befejezés. A búzacsira
Írta: Gyurkó Zsolt   
2010. március 26. péntek, 00:15

Tönkölybúza csira elkészítése otthon.

A tönkölybúza csira fogyasztása legalább olyan fontos, mint a tönköly friss liszt. Sőt minden szempontból értékesebb táplálék. Amikor a gabona életre kell és csirává alakul, a benne lévő vitaminok, aminosavak, hasznos anyagok csodálatos módon megsokszorozódnak. Ez valódi csoda, állítom, ha ezt igazán tudományosan megvizsgálnák, kiderülne a mai tudomány állása szerint fizikailag kémiailag és biológiailag is képtelenségek történnek ilyenkor. Oly mértékben megnő a vitaminszintje, hasznos aminosav és fehérje tartalma a magnak, pár nap alatt, ami felfoghatatlan. Nem tudok ennél élőbb vitaminforrást, ennél magasabb energiaszintű táplálékot. A születési energia, az életenergia berobbanása a fizikai síkra.

Share/Save/Bookmark
 
Sikerült kiváló minőségű búzát szerezni
2010. március 17. szerda, 15:48

Mostanra sikerült tönkölybúzát szerezni. Nem akarlak a nehézségeivel terhelni, de több konkrét rendelésem a gazdák az utolsó pillanatban visszamondták és mikorra végre sikerült elhozni a búzát kiderült nem megfelelő minőségű és vissza kellett vinni. Hivatalosan minden paramétere megfelelt a törvényi szabályoknak, de az én mércémet nem ütötte meg és én csak olyat adok tovább, amit én is örömmel használok.

Share/Save/Bookmark
 
A tönköly story II.
Írta: Gyurkó Zsolt   
2010. március 04. csütörtök, 00:00

A tönköly storym II. részét két jó hírrel kezdeném. Az első, hogy megérkeztek a malmok, így már nem csak ígérni tudom, hogy lesznek, hanem vannak :) Aki kér kipostázom neki. A gyártója a Malomgyártó Kft. Elég jól utánanéztem, szerintem  Európában ők a legjobbak. Igen ilyen is van, magyarok és nincs olyan Európai gyártó akinek a malmában ne lenne az ő munkájuk. Az egész kialakítás azt szolgálja, hogy 10 év múlva is ugyanilyen megbízható malmok legyenek, míg sajnos a legtöbb német osztrák gyártmány 3 évre van tervezve, hogy fogyjon. Én meg úgy vagyok vele, hogy nem 3 évre vettem, hanem hosszú távra. Magyarországon ritkaságként 5 év garanciát adnak és tényleg masszív kis malmok.

Share/Save/Bookmark
 
A tönköly story I.
Írta: Gyurkó Zsolt   
2010. március 06. szombat, 02:13

 

Szeretettel üdvözöllek!

Korábbi leveleimben írtam hogy az előző évben több olyan  témával találkoztam, ami először csak felkeltette az érdeklődésem. Tudod olyan aha érzés, amikor egy pillanat alatt érzed valami olyannal találkoztál ami megváltoztatja életed.

Ezekbe beleástam magam és az érzésem csak fokozódott. Úgy döntöttem sorba elkezdek ezekről írni a hírlevélben, mert ha egybe akarnám leírni lenne vagy 20 oldal :)

Share/Save/Bookmark