Bezár

Üdvözöllek az otthoni malmok, pelyhesítők, és a különleges tönkölybúza honlapján!

Szeretettel üdvözöllek, ez a honlap abban segít hogyan tudj valóban friss lisztet, friss kenyeret valóban jó minőségű búzából előállítani. Gondolom te is észrevetted már, hogy a bolti liszt és bolti kenyér nem mindig olyan jó. Ma már beszerezhetőek, kis otthoni praktikus házi malmok. Igazán szép fából készült készülékek elérhető áron és elférnek egy városi konyha pultján is. Mindenkinek saját malma lehet amivel olyan friss lisztet adhat családjának amiről álmodott. Nem tudom te hogy vagy vele, de én a legfrissebb élelmiszert szeretem, és választom. A jó malomhoz igazán jó gabona is kell, ebben is segít a honlap. Megkeressük és elérhetővé tesszük az igazán jó minőségű tönkölybúzát.

Szeretettel: Gyurkó Zsolt

Üdvözöllek
Spirit.hu
A gabonáról

 

A természettudósok és a természetes táplálkozással foglalkozó szakemberek egyöntetű véleménye, hogy az ember alapvetően gyümölcsökkel és magokkal táplálkozik, más élelmiszerre csak az eltérő éghajlati viszonyok miatt van szüksége. Az sem véletlen, hogy a terápiák egyik sarkalatos pontja az életmódváltás, amibe táplálkozási szokásaink átalakítása is beletartozik.

Share/Save/Bookmark
 
A tönköly búzáról

Miért ajánlom a tönkölybúzát otthoni családi felhasználásra?

Egy mondatban, ha valóban friss lisztet akarsz felhasználni és valóban tudni akarod jó minőségű búzából készült e, akkor nincs más választásod, mert annál frissebb nincs amit épp most készítettél el . Teljesen más élettani hatása van a friss lisztnek. Tele van vitaminokkal, esszenciális aminosavakkal és illóolajokkal. Kimagaslóan jobb beltartalommal rendelkezik a tönköly, más búzákhoz képest. Olyan magas, vagy akár magasabb fehérjetartalommal, mint a hús (!)

Share/Save/Bookmark